Bøjletandlæge

Det er aldrig for sent at få et flot smil, uanset om du er barn, ung eller voksen. Det mest almindelige er dog, at vi som bøjletandlæge retter tænder på patienter i 13-års alderen. Har man skæve tænder, kan der være forhøjet risiko for at få forskellige tandsygdomme, da det ikke altid er muligt at komme til alle steder med tandbørsten. Derudover er der nogle der føler, at det kan have en negativ effekt på deres sociale liv og selvværd.

Som bøjletandlæge i Nykøbing Mors retter vi både små og store skævheder. Derfor er der også stor forskel på, hvor lang tid det tager, og om man skal have fast bøjle, eller kan nøjes med mindre.

Det vigtigste er, at du får et tandsæt, der fungerer og ikke giver gener. Og så skal du børste tænder ekstra omhyggeligt, når du har bøjle på, for at undgå huller – vi viser dig hvordan. Er du voksen og ikke fik rettet tænder som barn, så lad os tage en snak om dine ønsker ved dit næste eftersyn hos Tandstøberiet.

Bøjletandlæge - få et endnu flottere smil

Vores smil og tænder har utvivlsomt en stor betydning for vores udseende. Derfor vil de fleste gerne have flotte tænder. Selvom det kan være charmerende med et uperfekt tandsæt, er ejerne af disse tandsæt, ikke altid ligeså begejstrede. Nogle bliver mere påvirket psykisk af dette end andre. Derudover kan det være svært at opretholde en god tandhygiejne, hvis ens tænder for skæve til at man kan nå tilstrækkelig godt rundt med tandbørsten. Her kan det være en god løsning at kontakte en bøjletandlæge og høre om mulighederne for at få rettet sine tænder.

En bøjletandlæge vil kunne give dig input til hvilken løsning, der ville give bedst mening for dig. Alt afhængig af, hvor skæve dine tænder er, er der forskellige løsninger. Hvis det er nødvendigt med en bøjle, er der flere muligheder her. Her kan en bøjletandlæge ofte tilbyde alt fra de traditionelle "togskinner" til de næsten usynlige tandbøjler. Hvis du ønsker at tale med os om mulighederne for at få rettet tænder, er du altid velkommen til at kontakte os.