Tandlæge til børn og unge

At åbne sin mund, og lade en tandlæge rode i den, kan være grænseoverskridende. Ikke mindst for børn og unge. Det ved vi i Tandstøberiet. Derfor gør vi os umage med, at dit barn skal føle sig tryg – det er en stor del af behandlingen. Din ro som forælder spiller også en vigtig rolle. Så tal med os om, hvad du kan gøre for at gøre tandlægebesøget til en god oplevelse for dig og dit barn. Så sørger vi for behandling, råd og vejledning, som kan bevare dit barns tænder de næste 100 år.

At gå til tandlæge som barn og ung skal være en god oplevelse - også for dig som forælder. Vores opgave som tandlæge til børn og unge er at give den optimale behandling, der bevarer tænderne. Den kommende generation kan håbe på at skulle bruge tænderne, til de bliver over 100 år. At tandbehandle børn og unge i dag er et langsigtet projekt, og vi anvender de sidste nye metoder, og gør en dyd ud af at anvende den nyeste viden i praksis.

En tandlæge til børn og unge bør have stort fokus på patienthåndterieng, og det er det vores ypperste mål at forebygge eventuelle tandsygdomme og bevare tænderne så længe som muligt. Samtidig prioriterer vi at bruge tid på at demonstrere og fortælle dit barn, hvordan tænderne bliver vedligeholdt bedst muligt. På denne måde håber vi på at dit barns tænder kan holdes sunde og raske mange år fremover. Dette er det bedst udgangspunkt for et langt liv, hvor vigtigheden af grundig tandpleje kun bliver større med alderen.

Hvis du som forælder har spørgsmål til vores behandlingsmetoder eller har særlige ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi værdsætter en tæt dialog med forældre til børn og unge, og mener, at vi på denne måde kan få størst succes med behandlingen.