Tandbehandling

En lille, men præcis tandbehandling kan gøre en verden til forskel for dine tænders sundhed. I Tandstøberiet gør vi os altid umage med at stille den rigtige diagnose, inden vi foretager noget indgreb. Det kræver naturligvis, at vi undersøger dine tænder grundigt og blandt andet tager røntgenbilleder af det, der måtte gemme sig. Resultatet bliver mindst muligt indgreb, med størst mulig effekt.

Forebyggende tandbehandling

Vi har den filosofi at bevare naturlige tænder så længe som muligt. Dette gøres ved at være i løbende dialog med dig som patient om, hvad du kan gøre anderledes i din tandpleje, så du kan undgå diverse tandsygdomme. Her giver vi dig råd og vejledning om hvad du selv kan gøre for at forbedre din tandhygiejne. Vi mener nemlig at den bedste tandbehandling er en forebyggende tandbehandling, så du kan slippe for ubehagelige tandsygdomme og dyre indgreb.

Ved at være i en god løbende dialog om dine tænder og tandpleje, kan vi sørge for at mindske risikoen for udviklingen af diverse tandsygdomme. I denne forbindelse skal du stille alle de spørgsmål du har, så der ikke er noget, du er i tvivl om ang. din forebyggende tandbehandling.

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvis den forebyggende tandbehandling ikke har været tilstrækkelig, og der har udviklet sig tandsygdomme, står vi klar til at hjælpe dig. Vi vil i første omgang sikre os at vi stiller den korrekte diagnose gennem en indledende undersøgelse, og derefter kan en eventuel tandbehandling påbegyndes.

I Tandstøberiet anvender vi den nyeste viden for at tage bedst muligt hånd om dine tænder. Dog er det ikke kun vigtigt for os at levere de bedst mulige indgreb. Det er nemlig ligeså vigtigt for os, at du som patient føler dig godt tilpas undervejs. Vi iværksætter den rigtige tandbehandling for dig, samtidig med at du er tryg. Hvis du har mistanke om at alt ikke er som det bør være i din mund, ønsker at skifte tandlæge, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.