Tandkrone og tandbro

I Tandstøberiet anvender vi den seneste ny teknologi, som gør det muligt at få den bedste kvalitet tandkrone og tandbro på blot få timer. Teknikken hedder CEREC og indebærer fræser og scanner – men det kan vi fortælle meget mere om, når vi ses.

Her kan man få en tandkrone og tandbro, mens man venter blot 2 timer! Normalt er ventetiden gerne 14 dage, men vores moderne teknologi fremskynder processen. Vi er koblet online op til Nordenta-laboratoriet i Silkeborg, så der er en tekniker til hjælp, hvis det er nødvendigt i designfasen.

I nogle tilfælde vil denne metode ikke være den rigtige for dig, og så vil en ventetid på et par uger blive nødvendig. Til gengæld kan du være sikker på at få det bedste resultat.

Uanset hvilken af de to løsninger, der vil være ideel for dig, har vi fokus på, at materialerne er i høj kvalitet, og at behandlingen er både effektiv og behagelig. Man kan sagtens få en tandkrone eller en tandbro billigere i udlandet, men kvaliteten og holdbarheden er oftest også derefter. Derfor kan det sjældent betale sig at tage til udlandet og få dette lavet. Materialerne i en udenlandsk tandkrone eller tandbro er ofte af så dårlig kvalitet, at de går i stykker i løbet af relativt kort tid. Disse behandlinger kan derfor ende i højere udgifter, da man ofte skal have foretaget behandlingen igen. Det er nemlig sjældent folk ønsker at tage til udlandet anden gang også, da de godt kan se, det bedre kan betale sig, at få en tandkrone eller tandbro i ordentlig kvalitet. Derfor kan du spare mange penge på længere sigt, hvis du får lavet en kvalitetsbehandling fra starten.

Har du fået foretaget en rodbehandling, en stor fyldning, haft en knækket tand, eller misfarvede/misdannede tænder, vil det højest sandsynligt være nødvendigt at få en tandkrone. En tandkrone beskytter tanden mod yderligere forfald, og derfor kan det være en god investering.

En tandbro kan erstatte én eller flere af dine tænder, og vil blive indsat permanent, så den sidder sammen med dine naturlige tænder. På denne måde kan man vha. en tandbro få sit flotte smil igen efter at have mistet én eller flere tænder.