Gå til indhold

Tandbehandling

Hos Tandstøberiet tilbyder vi et stort udvalg af tandbehandlinger. Læs mere om, hvad en tandbehandling er, og hvordan vi laver de enkelte behandlinger her.

Hvad er en tandbehandling?

En tandbehandling er den overordnede betegnelse for de behandlinger, du kan få hos tandlægen. Der findes en lang række tandbehandlinger - både simple og mere komplekse tandbehandlinger. Nogle tandbehandlinger er forebyggende, imens andre laves for at løse problemer, der allerede er opstået.

Hvilke tandbehandlinger tilbyder Tandstøberiet?

Hos Tandstøberiet tilbyder vi et bredt udvalg af tandbehandlinger, så du kan finde den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Læs mere om de enkelte behandlinger herunder:

Hvilken tandbehandling har jeg brug for?

Når du skal have foretaget en tandbehandling, skal du kontakte din tandlægeklinik. Her vil tandlægen altid lave en undersøgelse, tage udgangspunkt i dine personlige behov og give dig specialiseret rådgivning, så du får den rigtige behandling. Oplever du pludselige smerter i tænderne, vil tandlægen lave et eftersyn og evt. en røntgen for at identificere problemet og derefter fastsætte den videre behandling.

Det kan også være, at vi ved det årlige tandeftersyn i tandklinikken finder noget ved dine tænder, som kræver en behandling. I sådanne tilfælde vil vi altid tage en snak med dig og anbefale en behandling, der passer til din situation.

Vil du vide mere?

Oplever du smerter eller drømmer du om at forskønne dit smil? Så er det en god idé at kontakte din tandlæge, som kan rådgive dig i det videre forløb.

Vil du vide mere om tandbehandling, eller har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os - så hjælper vi dig godt videre.

Online bookingKontakt

Vi hjælper dig godt videre med din tandbehandling

Oplever du smerter i tænderne? Eller drømmer du om at forskønne dine tænder og dit smil? Uanset hvilken tandbehandling, du har brug for, skal du først kontakte din tandlæge, som herefter kan rådgive dig om det videre forløb.

Hos Tandstøberiet gør vi en dyd ud af at passe på vores kunders tænder og levere tandbehandlinger af høj kvalitet. Vi ønsker, at ethvert besøg hos os er en tryg oplevelse, som sikrer dig og dit tandsæt, og vi har fokus på at lave en smertefri tandbehandling. Derfor kan du være sikker på, at både tandlæger og tandplejere er dygtige, professionelle og erfarne.

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål til en tandbehandling, er du mere end velkommen til at kontakte os - så hjælper vi dig godt videre. videre.

Kontakt os

Usynlig bøjle

Usynlig bøjle er en moderne tandlægebehandling, der giver dig mulighed for at få et smukt smil uden at skulle gå igennem den traditionelle bøjlebehandling.

Læs mere

Tandbro

Læs mere

Paradentose

Læs mere

Rodbehandling

Læs mere